Παρασκευή, 30 Ιουλίου, 2021
ΑρχικήΚΥΠΡΟΣΚωτσόβολος: Το Κατάστημα του Μέλλοντος στην Κύπρο

Κωτσόβολος: Το Κατάστημα του Μέλλοντος στην Κύπρο

H εταιρεία Κωτσόβολος φέρνει την τεχνολογία στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό ταξίδι αγοραστικής εμπειρίας μέσα από τα δύο υπερσύγχρονα καταστήματά της.

Ένας πλούσιος κόσμος γεμάτος ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, με ό,τι νεότερο υπάρχει στην τεχνολογία, θα είναι εκεί, περιμένοντάς σε να τον γνωρίσεις. Οι καινοτόμες εφαρμογές για γρήγορη, ασφαλή και ευέλικτη εξυπηρέτηση, οι ταχύτητες στην πληρωμή, οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι για να ζήσεις, να δοκιμάσεις και να χαρείς τις αγαπημένες σου συσκευές, θα φέρουν πιο κοντά την online με την offline ζωή σου.

Ανακάλυψε τη δύναμη της τεχνολογίας

Μπαίνοντας στον Κωτσόβολο, ένας συναρπαστικός κόσμος θα αποκαλυφθεί μπροστά σου. Είναι το κατάστημα που έρχεται από το μέλλον για να προσγειωθεί στο παρόν. Αυτή πολύ πιθανόν θα είναι και η πρώτη ενθουσιώδης διαπίστωση που θα κάνεις από την πρώτη κιόλας στιγμή και πίστεψέ μας, θα ακολουθήσουν πολλές άλλες ευχάριστες εκπλήξεις σε κάθε τετραγωνικό που θα περπατήσεις.

Κι αυτό γιατί ο Κωτσόβολος, σε προκαλεί συνεχώς να ανακαλύψεις τη δύναμη της τεχνολογίας μέσα από μια απόλυτη αγοραστική εμπειρία. Πώς; Προσδέσου και το ταξίδι ξεκινά.

Μέσω των QR και NFC Technologies θα έχεις τη δυνατότητα να σκανάρεις όλα τα Connected E-Labels που βρίσκονται τοποθετημένα μπροστά από κάθε προϊόν μέσα στο κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο αποκτάς πρόσβαση σε πληθώρα χαρακτηριστικών και πληροφοριών για τη συσκευή που σε ενδιαφέρει. Η πλοήγησή σου στο κατάστημα, είναι έτσι σχεδιασμένη, για να ανακαλύψεις την πραγματική αξία και τα οφέλη της αγοράς σου.

Φαντάσου, να δοκιμάζεις wearable προϊόντα και να απογειώνεις την εμπειρία, χρησιμοποιώντας μία μπογιά με βάση το νερό. Να μετακινείς συρόμενες εφαρμογές με digital monitors, μπροστά από την μικροσυσκευή που σε ενδιαφέρει και αυτομάτως η οθόνη να γεμίζει με πλούσιο περιεχόμενο για τις δυνατότητές της. Να δοκιμάζεις και να συγκρίνεις ηλεκτρικές σκούπες σε διαφορετικές επιφάνειες και να ακούς τον πραγματικό θόρυβο που κάνουν. Αυτές και άλλες πολλές διαδραστικές καινοτόμες τεχνολογίες και εφαρμογές, θα σε φέρνουν συνεχώς σε πραγματική επαφή και χρήση με την αγαπημένη σου συσκευή.

Ο τέλειος προορισμός διασκέδασης

Τα καταστήματα Κωτσόβολος είναι προορισμός διασκέδασης. Θα το διαπιστώσεις από την υψηλή αισθητική που χαρακτηρίζει τους όμορφους και άνετους χώρους του, οι οποίοι προσφέρονται για να ζήσεις, να δοκιμάσεις και να απολαύσεις στιγμές με τα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα. Μια σειρά δυνατών εκδηλώσεων θα σε περιμένουν, όπως Live Cooking Events, μεγάλα σύγχρονα Gaming Events και τουρνουά, και πολλά άλλα. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι του gaming με τον πιο high end εξοπλισμό και νεανικό σχεδιασμό, θα είναι εκεί όποτε θες για να διασκεδάσεις, παίζοντας. Στον Κωτσόβολο ακόμα μπορείς να ζήσεις την εμπειρία του καφέ, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Μπορείς επίσης να κάνεις το διάλειμμά σου, να χαλαρώσεις και να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί, συζητώντας για τις ανάγκες σου με έναν Σύμβουλο πωλήσεων.

Τελευταίο, και πολύ σημαντικό, είναι η εμπειρία του μοναδικού προϊοντικού τμήματος ‘’Live and Interactive Smart Home Devices’’. Με άλλα λόγια, θα δοκιμάζεις έξυπνες οικιακές συσκευές και θα ανακαλύπτεις σε πραγματικό χρόνο και χώρο υψηλής προσομοίωσης, πώς είναι να ζεις και να απολαμβάνεις τη ζωή σε ένα σπίτι, εύκολα και έξυπνα.

Ταχύτητα στις συναλλαγές

Οι συναλλαγές στον Κωτσόβολο γίνονται εύκολα, γρήγορα και απλά. Σκέψου μόνο, πως αν επιλέξεις να πληρώσεις μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας- έχεις τη δυνατότητα, να ολοκληρώσεις τη συναλλαγή σου γρήγορα, σε οποιοδήποτε σημείο του καταστήματος μέσω του τερματικού POS που φέρει πάνω του ο σύμβουλος πωλήσεων, χωρίς να περάσεις καν από το ταμείο.

Τα υπερσύγχρονα καταστήματα της Κωτσόβολος διαθέτουν ακόμη, το Service Point -Fix & Go. Το εξιδεικευμένο σημείο επισκευών μέσα στο κατάστημα, με άρτια καταρτισμένο προσωπικό, αναλαμβάνει να επισκευάσει ή να αναβαθμίσει Laptops-Smartphones-Tablets και Desktop PCs, μέσα σε μόνο μια ώρα! Επίσης τα Quick Points, τα ειδικά διαμορφωμένα εξωτερικά σημεία του καταστήματος, θα είναι εκεί για να παραλάβεις άμεσα και με ασφάλεια, τα προϊόντα των διαδικτυακών και τηλεφωνικών σου αγορών.

Τεχνολογία χωρίς εμπόδια: Ίδιοι στις ανάγκες- Ίσοι στην Τεχνολογία

Οι άνθρωποι αξίζουν να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στο μέγιστο και η τεχνολογία μπορεί να μας παρέχει αμέτρητες δυνατότητες για μια ζωή χωρίς εμπόδια και περιορισμούς. Γι’ αυτό και ο Κωτσόβολος φροντίζει η τεχνολογία να είναι προσβάσιμη σε όλους. Με το πρόγραμμα «Τεχνολογία χωρίς Εμπόδια» το επιτυγχάνει, διευκολύνοντας άτομα με αναπηρίες να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Τα καταστήματα στην Κύπρο, έχουν σχεδιαστεί με πρότυπα που να είναι προσβάσιμα σε άτομα με κινητικές αναπηρίες, διαθέτοντας εκπαιδευμένο προσωπικό, όπως και προϊόντα με υποστηρικτικές τεχνολογίες για ΑμεΑ.

Το περιβάλλον στο επίκεντρο

Κορυφαίος προορισμός ανακύκλωσης στην Ελλάδα και με απόλυτη συνείδηση και σεβασμό στο περιβάλλον, η Κωτσόβολος με μικρές και μεγάλες ενέργειες, συμβάλλει στην προστασία του πλανήτη. Γι’ αυτό κάθε κατάστημα Κωτσόβολος είναι ένας σταθμός ανακύκλωσης ηλεκτρικών συσκευών, με αποτέλεσμα από το 2008 μέχρι σήμερα στην Ελλάδα, να έχουν ανακυκλωθεί πάνω από 1,5 εκατομμύρια συσκευές. Παράλληλα οι εργαζόμενοι στην Κωτσόβολος συμμετέχουν σε ένα σύστημα ανακύκλωσης πλαστικού, χαρτιού και αλουμινίου εντός των καταστημάτων, γραφείων και αποθηκών.

Η Κωτσόβολος πρωτοπορεί και για κάτι ακόμα: στις οικολογικές παραδόσεις με το Εco Quick Drop! Αυτό θα πει αυθημερόν παραδόσεις παραγγελιών σε κέντρα μεγάλων πόλεων με ηλεκτροκίνητα ποδήλατα, που αφήνουν μηδενικό αποτύπωμα άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Και μάντεψε…! Το Εco Quick Drop, σύντομα και στην Κύπρο.

Σύντομα τα δύο υπερσύγχρονα καταστήματα Κωτσόβολος θα ανοίξουν τις πόρτες τους στην Κύπρο. Ετοιμάσου να τα ανακαλύψεις και να ζήσεις ένα ανεπανάληπτο ταξίδι στο μέλλον.

*Η Κωτσόβολος είναι μέλος του ομίλου Dixons Carphone plc, μιας από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρίες λιανικής ηλεκτρικών ειδών, κινητών συσκευών και υπηρεσιών με 864 καταστήματα, 16 websites, 32.500 υπαλλήλους σε 8 χώρες, που στόχο έχει να βοηθάει όλο τον κόσμο να απολαμβάνει συναρπαστική τεχνολογία, σε κάθε σημείο επαφής της μαζί τους, μέσα από μια μοναδική γκάμα υπηρεσιών και υποστήριξης.

Η Κωτσόβολος, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής με προϊόντα τεχνολογίας και ηλεκτρικές συσκευές με 93 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, το kotsovolos.gr, και ένα άρτια καταρτισμένο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments